Με μεγάλη συμμετοχή έγινε η αιμοδοσία στο 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής

mde

Την Κυριακή 16/10 το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε για δεύτερη φορά εθελοντική αιμοδοσία στα πλαίσια της συνεχούς προσφοράς μας στον συνάνθρωπο.

Πολλά ήταν τα μέλη, πολλοί οι γονείς, οι φίλοι κι οι γνωστοί του Συστήματός μας που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και τους ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε, επίσης, την βοήθεια της ομάδας του ΓΝΑ «Σισμανόγλειο» στην υλοποίηση της δράσης μας και ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία.

Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας δύνανται να δώσουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Εκτός αυτού αποτελούμε με την κίνησή μας πρότυπο για τους νέους και τις νέες καθώς μυούνται στην αξία του εθελοντισμού.

Έτσι, ελπίζουμε να σας έχουν ξανά αρωγούς μας στην επόμενη αιμοδοσία που θα οργανώσουμε βοηθώντας κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση.

Θα τα πούμε στην επόμενη αιμοδοσία!

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.