“Νέα Αρχή”: Πάνω από 60.000 προβολές για να δουν τη χυδαιότητα και τον “τραμπουκισμό”. Μας αξίζει;(VD)

Η δημοτική παράταξη “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή” προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση αναφερόμενη στο δυσάρεστο συμβάν που έλαβε χώρα στο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ του Δημάρχου Β. Ζορμπά και παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ (ΕΓΙΝΕ VIRAL) ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ”. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ;

Το νέο κρούσμα χυδαιότητας εκ μέρους του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, υπερέβη τις κλειστές πόρτες του Δημοτικού Συμβουλίου και έγινε γνωστό σε όλη την πόλη και στο πανελλήνιο μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.  

Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής ( και όχι μόνο) είδαν απίστευτες προσβολές, χυδαιολογίες κι ένα ύφος που παραπέμπει σε «κουτσαβάκι» κατωτάτης υποστάθμης. Είδαν τον «βαρύμαγκα» να προσβάλλει τον επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης και την δημοτική σύμβουλο Μίνα Μουχτούρη μέσα στην συνεδρίαση του συμβουλίου, να απευθύνεται με περιφρόνηση και φτηνιάρικη ειρωνεία, μόνο και μόνον επειδή έχουν διαφορετική άποψη από εκείνον.

Οι πολίτες αντέδρασαν δυναμικά και σχολίασαν μαζικά. Στο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως, κάποιοι σιώπησαν και κάποιοι ανέχτηκαν. Ευχαριστούμε εκ μέρους των δημοτών αυτούς που αντέδρασαν και “τόλμησαν” να διατυπώσουν ελεύθερα την γνώμη τους. Αν μη τι άλλο απέδειξαν ότι δεν ταυτίζονται με κάθε είδους αυταρχισμό και χυδαιότητα. Η Αγία Παρασκευή κατοικείται στη μεγάλη της πλειοψηφία από ευπρεπείς ανθρώπους, που σέβονται φίλους κι αντιπάλους και που έχουν επίπεδο κι αισθητική στη ζωή και τη συμπεριφορά τους. Για όλους αυτούς, οι απίστευτες χυδαιότητες του κ. Ζορμπά αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι ο απερχόμενος δήμαρχος είναι ακατάλληλος κι ανίκανος να εκφράσει την ευπρέπεια, την αισθητική και το πολιτισμικό επίπεδο των Αγιοπαρασκευιωτών.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ακολουθεί το βίντεο όπου καταγράφονται ακριβώς όσα συνέβησαν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και το οποίο έχει ήδη δημοσιευθεί από τις 14/10/22 στο άρθρο “Γιώργος Οικονόμου: Ίδια συνταγή – Δημοτικό συμβούλιο αρένα (VD)”.

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.