Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΕΝΝΙΣ 3ος βαθμολογούμενος αθλητής στη παγκόσμια κατάταξη βάσει του (ATP RANKING) ο...

3ος βαθμολογούμενος αθλητής στη παγκόσμια κατάταξη βάσει του (ATP RANKING) ο Στέφανος Σακελλαρίδης του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγ. Παρασκευής

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής έχει συμβάλει για πολλά έτη στην άρτια προαγωγή της Αντισφαίρισης και του αθλητικού πνεύματος με πολλαπλές δράσης εντός του Δήμου της Αγίας Παρασκευής αποδίδοντας με το έργο του την μέγιστη δυνατή ωφέλεια στην νεολαία και εν γένει στους δημότες και τους κατοίκους της πόλης μας προσφέροντας υπηρεσίες Υψηλών αθλητικών προδιαγραφών.

1ος Έλληνας διεθνής παίκτης Τσιτσιπάς Στέφανος-στο κόσμο
2ος Έλληνας διεθνής παίκτης  Νο 448 Περβολαράκης (παίζει στην Αμερική)
3ος Έλληνας διεθνής παίκτης Νο 866 Σακελλαρίδης Στέφανος στο κόσμο & – 3oς Έλληνας βαθμολογούμενος παίχτης στο (ATP RANKING)

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.