Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Οι πίνακες Σταυριανουδάκη για τις ενισχύσεις στους Δήμους

Οι πίνακες Σταυριανουδάκη για τις ενισχύσεις στους Δήμους

Στα 7,417 δισ εκτίμησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης τις ενισχύσεις που θα έχουν στην διάθεσή τους οι δήμοι, από το βήμα του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ ενώ τα συνολικά αναπτυξικά εργαλεία για την Αυτοδιοίκηση θα ανέλθουν στα 20 δις.

Σημείωση ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει πολύ σημαντικά εργαλεία πια στα χέρια της, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι η απορροφητικότητα Από τις προσκλήσεις του Αντώνης Τρίτσης έχουμε 824 εντάξεις που φτάνουν τα 2,4 δις.

Πηγή: myota.gr/

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.