Τρόφιμα από τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ και το τουρνουά Futsal Friends στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Στο κοινωνικό παντοπωλείο Αγίας Παρασκευής έφτασαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά Futsal Friends (ποδόσφαιρο 5Χ5)

 Ο Α.Ο. Πήγασος Αγίας Παρασκευής που αγωνίζεται στην Ά Εθνική κατηγορία Futsal Super League και το Futsal Hellas υπό την αιγίδα του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. συνδιοργάνωσαν αυτό το τουρνουά και συγκέντρωσαν τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας .

Η διοίκηση της ομάδας μας, ευχαριστεί τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά,  τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρο Παπασπύρο και τους εργαζομένους στον οργανισμό για την παραχώρηση του γηπέδου, τους ανθρώπους του Futsal Hellas καθώς και το σύλλογο διαιτητών  Futsal τόσο για την αφιλοκερδή παρουσία τους όσο και για την συνεισφορά τους σε τρόφιμα.

Τα τρόφιμα παρέλαβαν ο Δήμαρχος παρουσία του εγγονού του!!!  και εκ μέρους της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας η Κα Λίβυα Κανέλλου.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου, ο πρόεδρος Μαραγκός Γιάννης και ο τεχνικός διευθυντής Κάτσαρης Αυγουστίνος.

Καλή Χρονιά με υγεία, πρόοδο και ευημερία σε όλους τους συνδημότες μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.