Μεσογείων: Τροχαίο στο ύψος της ΕΡΤ – Ντεραπάρισε αυτοκίνητο στην άνοδο

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα λίγα λεπτά πριν από τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου στο ρεύμα της ανόδου της λεωφόρου Μεσογείων – Ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, το ένα ντεραπάρισε

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα, έλαβε χώρα λίγα λεπτά πριν από τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου στο ρεύμα της ανόδου της λεωφόρου Μεσογείων. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι δύο οδηγοί βγήκαν αλώβητοι από τα οχήματά τους. Το ένα αυτοκίνητο, ντεραπάρισε κι ο οδηγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του, ενώ το άλλο έκανε τετακέ και σταμάτησε στις προσταυτικές μπάρες της νησίδας.

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασε και η Πυροσβεστική, η οποία δεν χρειάστηκε να επέμβει, ενώ επί τόπου έσπευσαν και δύο πληρώματα περιπολικών της ΕΛΑΣ. Η κίνηση στο σημείο είναι μεγάλη, καθώς έχει κλείσει η αριστερή και η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Πηγή: reader.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.