Μια συζήτηση με τον Γιώργο Οικονόμου με εκπλήξεις, στοιχεία και καταγγελίες (VD)

Ο καινούργιος χρόνος μπήκε με χαρές και αισιοδοξία για τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, μια αισιοδοξία όμως που δεν αντικατοπτρίζεται στα μεγάλα προβλήματα της πόλης.  Τα θέματα αυτά παρακολουθεί στενά, ερευνά και κάνει προτάσεις ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή» και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Γιώργος Οικονόμου, και τα ανέλυσε στην Λένα Μαρκή και το aparaskevi-images.gr.

Με τον κ. Οικονόμου συζητήσαμε για το νέο Δημαρχείο, το κολυμβητήριο, τον Προϋπολογισμό 2023, το δάνειο Μακρή, όμως οι εκπλήξεις ήρθαν από εκεί που δεν το περιμέναμε.

Η Καταγγελία: Άκυρη η χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών στην δια περιφοράς συνεδρίαση. Ακούστε τι καταγγέλλει ευθέως και τι ζητά να γίνει.

Η Είδηση: σχεδόν 20.000 € μας κοστίζει το μηνιαίο μίσθωμα της ΥΔΟΜ (Πολεοδομία) τώρα που αποχωρούν οι υπόλοιποι δήμοι. Ο κ. Οικονόμου με σημερινή του συνάντηση με τον Επικεφαλής του ΕΦΚΑ δίνει λύση συμφέρουσα για την πόλη με συνεκμετάλλευση συγκεκριμένου ακινήτου.

Κατέθεσε την εκτίμησή του για τα οικονομικά του δήμου. Μίλησε για σπατάλη και επιβάρυνση της επόμενης δημοτικής Αρχής από τις ενέργειες του σημερινού Δημάρχου.

Ποια είναι τα βάρη (οικονομικά) από την ανέγερση του νέου Δημαρχείου που θα κληθεί ο δήμος να καλύψει άμεσα εφόσον αρχίσουν ξανά οι εργασίες; Ποιες είναι οι πλασματικές εγγραφές στον Προϋπολογισμό; Ποια είναι η πρότασή του για το δάνειο ΜΑΚΡΗ; Ποιος και γιατί τον διακόπτει συχνά στο δημοτικό συμβούλιο;

Παρά τα σκοτεινά σημεία αντιμετωπίζει αισιόδοξα το μέλλον και μας έδωσε τη δική του εκτίμηση για το 2023.

Συμφωνήσαμε τελικά πως μόλις ξεκίνησε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά …

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.