Εκδήλωση – Το ΚΕΠ Υγείας Αγίας Παρασκευής & το Ε.Δ.Δ.Υ.Π. διαδικτυακά με τίτλο : “Οι Επιδημίες του Χειμώνα” στις 16/1 (Πλατφόρμα Zoom)

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την εκδήλωση που διοργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. με τίτλο: “Οι Επιδημίες του Χειμώνα, – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 – 19:30.

Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/…/reg…/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg