Αλέξανδρος Μουστόγιαννης: Η άνοδος της παράταξης, τα «συνεταιράκια» και οι επικεφαλής που κάθισαν στο ίδιο τραπέζι (VD)

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης (Photo by aparaskevi-images.gr)

Τα «συνεταιράκια», οι «παλαιοκομματικές πρακτικές» και οι επικεφαλής που ενώ κατακεραυνώνονται κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για να συνεργαστούν, εν αγνοία των παρατάξεών τους!!!!

Ο «δικτάτορας» και ο «κακός» …

«Εγώ και άλλα κόμματα αν έρθουν, ας έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να με στηρίξουν»!

Σύντομα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης στην Αγία Παρασκευή.

Η επικαιρότητα τρέχει, το πολιτικό θερμόμετρο θα συνεχίσει να ανεβαίνει ενόψει των εκλογών, και η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά» κάνει έντονα αισθητή την παρουσία της στο Δήμο, ποικιλοτρόπως.

Χειμαρρώδης υπήρξε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά”, κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης  σε μια ιδιαίτερη συζήτηση με το aparaskevi-images.gr και τη Λένα Μαρκή. Η σημερινή (16/1/2023) συνάντηση ήταν επακόλουθο των τελευταίων εξελίξεων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Ευθύς και ειλικρινής ο κ. Μουστόγιαννης υποστήριξε ότι είναι πολιτική επιλογή του κ. Βασίλη Ζορμπά να μην είναι στις προτεραιότητές του η απόκτηση του «ΜΑΚΡΗ». Ακούστε ποια είναι η θέση της παράταξής του και τι ετοιμάζουν.

«Έχω βάλει πλάτη στον κ. Ζορμπά για το Δημαρχείο …. για να μην έχουμε μια νέα τρύπα στη μέση της Αγίου Ιωάννου», δήλωσε. Απέδωσε ευθύνες στο Δήμαρχο Ζορμπά για θέματα που βρίσκονται στον αέρα, όπως είπε.

Μίλησε και για την αντιπολίτευση, για την σπατάλη χρόνου στο Δ.Σ. μεταξύ νυν και τέως δημάρχων, για παρατάξεις που έχουν επιλέξει την τοξικότητα εντός Δ.Σ., για καταγγελίες, αλλά και για παρατάξεις που κάνουν υγιή αντιπολίτευση υπέρ των έργων.

Τον τελευταίο χρόνο αυξάνεται η απήχηση της παράταξης και του ίδιου στην κοινωνία της Αγίας Παρασκευής. Που το αποδίδει;

Με ποιον ξεκίνησε διαβούλευση και γιατί;

Τι πρόκειται να ανακοινώσει άμεσα σημαντικό για την πόλη; Που καλύπτουν τις ανάγκες της δημοτικής Αρχής;

«Στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές». Τι είναι και πότε θα γίνει;

Ποια είναι τα «συνεταιράκια», οι «παλαιοκομματικές πρακτικές» και ποιοι είναι αυτοί οι επικεφαλής που, ενώ κατακεραυνώνουν ο ένας τον άλλο με πρωτόγνωρα για το Δ.Σ. κοσμητικά επίθετα, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, αυτοπροτείνοντας ο ένας τον άλλο, για να συνεργαστούνε, χωρίς να ενημερώσουν τα στελέχη των παρατάξεών τους!!!  

Είναι τιμητικό μια μεγάλη κοινοβουλευτική δύναμη όπως η Νέα Δημοκρατία να δίνει το παρόν στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Η Νέα Δημοκρατία δείχνει ότι είναι στο πλευρό του, όπως ανέφερε, και σχολίασε την αναφορά του υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο όνομά του σε χθεσινή συνάντηση σε γειτονικό δήμο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.