Νίκος Ζόμπολας: “Άστοχες και επικίνδυνες οι παρομοιώσεις με το Ναζισμό”

Δηλώνω την αντίθεση και την αποστασιοποίηση μου από την ανακοίνωση του γραφείου τύπου της δημοτικής παράταξης του δημάρχου «Αγία Παρασκευή Η Πόλη μας» που έχει ένθετη φωτογραφία του Ναζιστή Γκαίμπελς και ουσιαστικά παρομοιάζει πρόσωπα και καταστάσεις στον δήμο μας με αναφορά στο ναζισμό.

Τέτοιες αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που πλήγωσαν την παγκόσμια ιστορία είναι άστοχες, επικίνδυνες και απορριπτέες στον δημόσιο διάλογο με οποιονδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Νίκος Ζόμπολας

Αντιδήμαρχος Νεολαίας

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.