Στέλλα Ψύλλα: Αλαζονική και άκρως αντιδημοκρατική στάση της δημοτικής εξουσίας

Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, που στρέφεται ενάντια στην κ. Γαλανού.

Χαίρομαι όμως, γιατί η πράξη αυτή, σχολιάστηκε δυσμενώς από πληθώρα συμπολιτών μας. Κάτι καλό μπορεί να προκύψει, όταν οι πολίτες ευαισθητοποιούνται και παίρνουν θέση ενάντια στην καταφωρη αδικία, που εκπορεύεται από την αλαζονική και άκρως αντιδημοκρατική στάση της δημοτικής εξουσίας. Το μόνο που κατάφερε η δημοτική αρχή, είναι να συσπειρώσει πολίτες από όλο το κομματικό, παραταξιακό και κοινωνικό φάσμα που συμπαραστέκονται ενεργά στη συμπολίτισα μας, εκφράζοντας την απέχθεια τους για τη συγκεκριμένη αήθη επίθεση.

Και πιο ήταν το “αμάρτημα” της κ. Γαλανού :

Ότι ως μελος Σχολικης Επιτροπής και υπεύθυνη ενεργή πολίτης, εζήτησε να μάθει τι απέγινε κάποιο υλικό που έπρεπε να διαμοιραστει απο τον Δήμο. Οτι αντιδήμαρχος κατήγγειλε κάποτε δημοσίως ότι χάθηκε μια υδροφόρα του Δήμου, ευαισθητοποιησε ποτέ κανέναν??

Η καμένη κινηματογραφική μηχανή, ο καμένος δίσκος της ΚΟΙΠΕΔΑΠ και τα καμένα χριστουγεννιατικα στολίδια (αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ) οφείλονται σε φυσικά φαινόμενα?? Και δεν αναφέρομαι σε πληθώρα άλλων αντικειμένων, που αγνοείται η τύχη τους και για τα οποία έχει γίνει επανειλημμένως μνεία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τελος, είναι φρικτό, αντικοινωνικό και αδιανόητο να επιτίθεται η τοπική εξουσία σε μια συμπολίτισα μας, ανεξάρτητα από το αν έχει δίκιο ή όχι, ταυτιζοντας την αμέσως και σαφώς με τον Γκαιμπελς!!!

Μακάρι, όλοι οι συμπολίτες μας να ήταν με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο ενεργοί.

ΥΓ. Θέλω να ελπίζω ότι η φωτογραφία του Γκαίμπελς, είναι ιντερνετική ανακάλυψη και όχι φωτογραφική απεικόνιση κάποιας αφίσας, που κοσμεί (???) κάποιο δωμάτιο…

Στέλλα Ψύλλα

Πρώην δημοτική σύμβουλος