Συγκινητική προσφορά αίματος στην εθελοντική αιμοδοσία του 7ου δημοτικού σχολείου

Από σήμερα το μεσημέρι, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, το σχολείο μας, έχει τη δική του τράπεζα αίματος καθώς περισσότεροι από 75 γονείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι μας προήλθαν στην αίθουσα εκδηλώσεων για να προσφέρουν το αίμα τους.

Επιτρέψτε μου να πω ότι η σημερινή εθελοντική αιμοδοσία είναι από τις πιο ωραίες και πιο συγκινητικές δράσεις σε σχολείο που έχω ζήσει ως εκπαιδευτικός στα 37 χρόνια υπηρεσίας μου.

Μια άδολη προσφορά αγάπης στον συνάνθρωπο. Μια έμπρακτη απόδειξη ανθρώπινης αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας καθώς με το αίμα μας χαρίζουμε ζωή και χαμόγελα!

Το καλύτερο μάθημα για τα παιδιά μας!

Χίλια ευχαριστούμε στους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Η συμμετοχή όλων ήταν συγκινητική.

Ευχαριστούμε θερμά και το προσωπικό του τμήματος ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του νοσοκομείου ΓΝΑ «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ.για την πολύτιμη συμβολή του στην εθελοντική αιμοδοσία και την άψογη συνεργασία.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ επιτρέψτε μου να το απευθύνω σε δυο σπουδαίες συναδέλφους μας. Στη γυμνάστριά μας Χριστιάννα Σπηλιώτη, συντονίστρια της εθελοντικής ομάδας του σχολείου μας «ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;» και στη σχολική νοσηλεύτριά μας Λίνα Λιάλιου που οργάνωσαν την δράση και ακούραστες βρέθηκαν από το πρωί έως αργά το μεσημέρι στο χώρο της αιμοδοσίας, συντονίζοντας με άψογο τρόπο την όλη διαδικασία και εμψυχώνοντας τους εθελοντές αιμοδότες !!!

Σας περιμένουμε όλες και όλους στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία!!!

Ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής
Ιωάννης Β. Λογοθέτης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.