Εκατοντάδες υπογραφές στήριξης στον Όμιλο Αντισφαίρισης για την απόκτηση γηπέδων τένις

Τη στήριξη εκατοντάδων μελών και φίλων πέτυχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής στην προσπάθειά του να αποκτήσει γήπεδα τένις για την προπόνηση των αθλητών και τη διεξαγωγή αγώνων. Εκατοντάδες είναι οι υπογραφές που συγκεντρώθηκαν όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Στόχος των υπογραφόντων είναι η απόκτηση πέντε (5) γηπέδων στο χώρο που είναι χαρακτηρισμένος ως Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων. Επίσης ζητούν την απελευθέρωση του γηπέδου τένις στο Κοντόπευκο για τις ημέρες Δευτέρα και Παρασκευή, ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί το σωματείο.

Όπως αναφέρουν, ο ΟΑΑΠ συμβάλει στην άνοδο του αθλητισμού στην Αγία Παρασκευή και προσφέρει γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό, μέσω των αθλητών που κατέχουν πρώτες θέσεις και υπήρξαν μέλη της Εθνικής ομάδας. Ζητούν δε τη στήριξη της δημοτικής Αρχής και των δημοτικών παρατάξεων.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων