“ΕΝΕΒΑΠ”: Συζήτηση για ΣΒΑΚ, Ανάπλαση, Άη Γιάννη, αλλά και γιατί θεωρεί δυσφήμιση την πρακτική κάποιων παρατάξεων

    Μετά από Διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΕΒΑΠ την Δευτέρα 13 Φεβρουάριου αποφασίστηκαν τα κάτωθι

1) Να συγκαλέσει η Δημοτική αρχή συνάντηση με τις Δημοτικές παρατάξεις και τους τοπικούς συλλόγους της πόλης και την ΕΝΕΒΑΠ ώστε να συζητηθεί το ΣΒΑΚ για τις όποιες τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν αλλά και να διασφαλιστεί η σωστή εφαρμογή του ολοκληρωμένα στην πόλη μετά από τις σχετικές αναπλάσεις σε κεντρικές οδούς.

2) Η ανάπλαση της πλατείας του Αη Γιάννη να ξεκινήσει μετά τον Σεπτέμβριο, γιατί αν ξεκινήσει αρχές καλοκαιριού όπως έχει εξαγγείλει ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς τα καταστήματα περιμετρικά της πλατείας θα επηρεαστούν και θα περιοριστεί κι άλλο η ήδη περιορισμένη κίνηση.

3) Έχουμε λάβει πολλά παράπονα πολιτών αλλά και συναδέλφων πως ο Δήμος δεν διαφημίζει την συμμετοχή των καταστημάτων στην Κάρτα Κατοίκου, αντιθέτως δίνει βάση μόνο στις καλύτερες τιμές που δίνουν κάποια ιδιωτικά νοσοκομεία.

Το επόμενο διάστημα θα αποφασίσουμε μετά από συζητήσεις με τα καταστήματα που συμμετέχουν στην Κάρτα Κατοίκου το αν συνεχίσουμε την συνεργασία με τον Δήμο ή να βγάλει η ΕΝΕΒΑΠ δική της εκπτωτική Κάρτα.

Αυτό θα εξαρτηθεί με τις προθέσεις του Δήμου για προώθηση της Κάρτας.

4) Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε Δημοτική παράταξη να διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στο γειτονικό Χαλάνδρι κάτι που αποτελεί δυσφήμιση για τα καταστήματα εστίασης της Αγίας Παρασκευής και το καταδικάζουμε με την ελπίδα να μην γίνουμε μάρτυρες παρόμοιων γεγονότων στο μέλλον.

Οι επαγγελματίες της πόλης θέλουν στήριξη και όχι δυσφήμιση από ανθρώπους που διεκδικούν να γίνουν Δήμαρχοι.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων