Μάκης Τάρλας: Αποχωρώ από τους “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” δεν θέλω να υπάρχουν σκιές ως πρόεδρος της “ΕΝΕΒΑΠ”

Ξαφνική αποχώρηση από τη δημοτική παράταξη “Αλλάζουμε” για τον κ. Μάκη Τάρλα, που όπως φαίνεται δεν ήταν προγραμματισμένη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχωρεί για να μην υπάρχουν σκιές στην προεδρεία του στην ΕΝΕΒΑΠ. Όπως εξηγεί ό ίδιος:

“Να ξεκαθαρίσω πως λειτουργεί ένα σωματείο ή ένας σύλλογος γιατί μερικοί νομίζουν πως βγάζω ανακοινώσεις μόνος μου ως πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ δείχνοντας την αδυναμία τους να κατανοήσουν βασικές αρχές της Δημοκρατίας.

Τις τελευταίες μέρες επικοινώνησαν μαζί μου πολλοί συνάδελφοι που διατηρούν καταστήματα εστίασης στην Αγία Παρασκευή και μου ζήτησαν να πάρει θέση η ΕΝΕΒΑΠ για την εκδήλωση που διοργάνωσε Δημοτική παράταξη της Αγίας Παρασκευής στο Χαλάνδρι θεωρώντας πως δυσφημείται η εστίαση της πόλης( τα παράπονα τους τα έκαναν και σε στελέχη της συγκεκριμενης παράταξης).

Τους εξήγησα πως δεν μπορώ να βγάλω ανακοίνωση εγώ, αλλά στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ θα μπει ως θεμα και θα αποφασίσουμε.

Στο χθεσινό Δ.Σ. το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να βγάλουμε μια ήπια ανακοίνωση μαζί με τα υπόλοιπα θεματα χωρίς καν ονομάσουμε την παράταξη για να μην θεωρηθουμε πως πράττουμε με δόλο.

Με την παρουσία μου απο το 2019 στην παράταξη ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ κάποιοι θεωρούν πως από την θέση μου στην ΕΝΕΒΑΠ θα προσπαθήσω να τους αντιπολιτευτω.

Ξεκαθαρίζω πως ποτέ μα ποτέ ο επικεφαλής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ δεν προσπάθησε να κάνει κάτι τέτοιο αλλά ούτε και εγώ.

Κάποιοι θεωρούν πως έχω πολιτικό κηδεμόνα, άραγε έτσι λειτουργούν αυτοί;

Οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ είναι μια παράταξη αυτό ακριβώς που βγάζει προς τα έξω, ανοιχτή σε ιδέες και ανοιχτή προς όλους τους Δημότες της πόλης χωρίς χρώματα κλπ.

Κάνουμε πολλές συζητήσεις με ουσία συνέχεια για τις ιδέες που έχουμε για την πόλη και θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Επειδή όμως στην ζωή μου είμαι ξεκάθαρος και ότι κάνω το κάνω υπηρετώντας αυτό που εκπροσωπώ και δεν θέλω να υπάρχουν σκιές αποφάσισα να αποχωρήσω από την παράταξη ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και ως πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ να συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ για την αγορά της πόλης.

Έχουμε μπροστά μας ως επαγγελματίες, συζητήσεις για το ΣΒΑΚ που αλλάζει όλη την εικόνα της πολης και δεν θα δεχτώ από κανέναν να πει οτιδήποτε.

Να είστε ψύχραιμοι μερικοί και μην έχετε την εντύπωση πως όλων μας η ζωή γυρίζει γύρω από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Μάκης Τάρλας

Πρόεδρος ΕΝΕΒΑΠ”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων