Μάκης Τάρλας: Συνεχίζω σαν στρατιώτης στους “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” (δεν αποχωρώ)

Σε ανακοίνωση μου που εξηγούσα πως βγαίνουν οι ανακοινώσεις της ΕΝΕΒΑΠ διευκρινησα πως λειτουργούμε.

Έχοντας νιώσει την πίεση κάποιων ανθρώπων που λειτουργούν παλαιοκομματικά και το μόνο που ξέρουν είναι να κατηγορούν χωρίς ίχνος αυτοκριτικής είπα κάτι που πολύ γρήγορα μετάνιωσα πως αποχωρώ από τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για λόγους ευθιξίας και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να συνδεθούν με την ΕΝΕΒΑΠ.

Δεν θα κάνω την χάρη σε ανθρώπους που βλέποντας τον κόσμο να τους γυρνάει την πλάτη νομίζουν πως θα κάνουν “ζημιά” σε “αντιπάλους” με ανήθικες επιθέσεις.

Μετά και την σημερινή στήριξη πολλων φίλων και γνωστών που βλέπουμε τα κοινά από την ίδια οπτική γωνία εξυπακούεται πως παιρνω πίσω την αποχώρηση μου από τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και προς αποφυγή- οποιασδήποτε παρεξήγησης δηλώνω ότι συνεχίζω να στηρίζω την προσπάθεια τους με όλες μου τις δυνάμεις πάντα με στόχο την αλλαγή του παγιωμένου και γηρασμένου πολιτικού σκηνικού στην Αγία Παρασκευή.

ΜΑΚΗΣ ΤΑΡΛΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΕΒΑΠ 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων