«Νίκη των Πολιτών»: Πλήρης επιβεβαίωση μας για το Ταμείο απόρων-ΤΕΒΑ. Να ζητήσει συγνώμη ο υβριστής κ. Ζορμπάς

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις» ο υβριστής κ. Ζορμπάς διαψεύσθηκε κατηγορηματικά.

Γράψαμε επί λέξει, με μια απολύτως κόσμια ανακοίνωση μας:

«στις 4 Απριλίου κλείσαμε ένα χρόνο από τότε που ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν χορηγεί βοήθεια στους άπορους μας (280 περίπου οικογένειες της Αγίας Παρασκευής) από πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων – ΤΕΒΑ» και ότι:

«το πρόγραμμα αυτό χορηγείται από ευρωπαϊκά κονδύλια της Περιφέρειας».

Η απάντηση της αρμόδιας Υπηρεσίας δια της Διευθύντριας της, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα μας. Γράφει συγκεκριμένα:

«Επανειλημμένως η υπηρεσία μας, έχει απευθύνει ερωτήματα προς την Περιφέρεια για τις διανομές του ΤΕΒΑ που έχουν καθυστερήσει λόγω διαδικαστικών προβλημάτων, αναμένοντας τις δικές τους ενέργειες».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, καλούμε τον υβριστή κ. Ζορμπά να ανακαλέσει όσα έγραψε, με αναφορές στον γκαιμπελισμό, κατά του Γιάννη Σταθόπουλου, Δημάρχου 2014-19 και επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ».

Και επειδή δεν θα το κάνει, θα επιβεβαιώσει ότι αποτελεί ο ίδιος, ενα μεγάλο πρόβλημα της πόλης.

8 Απριλίου 2023

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.