Περιφερειακή μετανάστευση έκπληξη με το έμπα του μήνα;

Photo by Alamy

Γράφει η Λένα Μαρκή

Η έκπληξη (όχι για εμάς) για την Αγία Παρασκευή κατά πως φαίνεται θα έρθει από την πλευρά του Περιφερειάρχη Αττικής στο Ζάππειο, εκεί αρχές Μαΐου, ανάμεσα σε απολογισμούς και νέες ψηφοδελτιακές συμμετοχές.

Κι εκεί είτε θα δικαιωθούμε, είτε θα διαψευσθούμε για το κουίζ που θέταμε στην αρχή του χρόνου. Θα θυμάστε που λέγαμε για μια Κυρία του δημοτικού συμβουλίου που ετοιμάζονταν τόσο καιρό ν’ ανοίξει τα φτερά της για άλλες … Περιφέρειες.

Δυναμική, έξυπνη, δραστήρια, από τους super duper fans της γαλάζιας παρέας. Κερδισμένος εκείνος που θα την έχει στο ψηφοδέλτιό του.

Άτυχος αυτός που θα τη χάσει αν η κυρία στην αρχή του μήνα μεταναστεύσει αυτοδιοικητικά.

Άτυχο και το δημοτικό συμβούλιο, αφού εικάζεται ότι η πολιτική προεκλογική μετανάστευση, αν γίνει, θα γίνει ολοκληρωμένη.

Λίγη υπομονή ακόμη … Μήνας φεύγει, μήνας έρχεται θα μας λυθούν όλες οι απορίες.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.