Έσωσε την κατηγορία η Αγ. Παρασκευή 1-0 τον Αλμυρό

Ένα γκολ του Κραψίτη με σουτ στο 63′ αποδείχθηκε αρκετό για την Αγ. Παρασκευή, προκειμένου να την οδηγήσει στη νίκη επί του Αλμυρού (1-0) και στην εξασφάλιση της σωτηρίας της.

Διαιτητές: Μπεκιάρης, Θεοδωρόπουλος-Κλεπετσάνης (Κορίνθου)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Μιχαηλίδης, Ριτσοτάκης, Χατζίου, Γιαννόπουλος, Λαμπρίδης, Μπουτσικάρης, Κατσέρης, Κραψίτης, Κωτσάκης

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης (60′ Χαϊντίνι), Αγαπάκης, Παγώνης, Τζαγκαράκης, Ενγκουέμ, Κοιλιάρας (46′ Κοκολογιαννάκης), Πιερτζιακόμι (75′ Νικολακάκης), Φραγκουλάκης, Αμαραντίδης, Αρσενίδης (60′ Γκόγκος), Κατσικοκέρης (75′ Μπάνβο)

Πηγή: soccerlive.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.