Στα εγκαίνια του πάρκου «Μιχάλης Παυλίδης» στη Γεροσκήπου ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Αργυρός

Μια σημαντική εκδήλωση έλαβε χώρα στην αδελφοποιημένη πόλη της Κύπρου Γεροσκήπου την Κυριακή 14 Μαΐου.

Συγκεκριμένα το πάρκο γλυπτικής που λειτουργεί στον Δήμο καθώς και η οδός που οδηγεί στο πάρκο μετονομάστηκε σε πάρκο και οδό “ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ” από το όνομα του πρόσφατα εκλιπόντος Δημάρχου Γεροσκήπου και πολύ φίλου της Αγίας Παρασκευής.

Στην τελετή παραβρέθηκε εκ μέρους του Δήμου μας ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Αργυρός ο οποίος είναι και πρόεδρος της επιτροπής Αδελφοποίησης.

Ο κ. Αργυρός προσκάλεσε εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου αντιπροσωπία του αδελφού Δήμου Γεροσκήπου να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης μας στις 26 Ιουλίου, ημέρα εορτής της πολιούχου μας Αγίας Παρασκευής.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.