Φως στο Τούνελ: Μυστήριο στην Αγία Παρασκευή… με την εξαφάνιση του Χάρη Λεμπιδάκη

Αγωνία για την τύχη πρώην οικονομικού στελέχους εταιρίας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Αγία Παρασκευή.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης 60 χρόνων, εξαφανίστηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου από το σπίτι του.

Λίγες ώρες πριν ανοίξει η γη και τον καταπιεί, έστειλε μηνύματα αγάπης στη σύζυγό του, αφιερώνοντάς της τραγούδια με τα οποία γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

Το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο και το τελευταίο στίγμα εξέπεμψε από το Γαλάτσι. Από εκεί και μετά σιωπή…

«Ποιοι ανοίγουν και κλείνουν το κινητό του;»

Κοντά ένα μήνα από την ημέρα που εξαφανίστηκε, η σύζυγός του κάνει έκκληση μέσω του «Τούνελ» για ένα σημάδι ζωής.

«Τρελάθηκα για τον άνθρωπό μου. Γύρισα σπίτι και δεν έλειπε τίποτα. Τα κλειδιά τα έχει μαζί του και το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Τις πρώτες δύο ημέρες τον είχα ταράξει στα τηλέφωνα και στα μηνύματα. Προχθές του έστειλα μήνυμα και του έγραψα “απάντησέ μου τουλάχιστον να ξέρω ότι είσαι καλά”. Φάνηκε ότι παραδόθηκε, αλλά δεν πήρα απάντηση».

Στο διαδίκτυο δεν μπαίνει και η σύζυγός του πιστεύει πως μπορεί κάποιος να ανοιγοκλείνει το κινητό του, καθώς ο κωδικός που έχει είναι εύκολος.

Η εξαφάνισή του έγινε ακόμα πιο περίεργη όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής την Παρασκευή 26 Μαΐου που έγινε η σχετική ανακοίνωση, έφτασε στο τηλεφωνικό κέντρο ένα μήνυμα από άγνωστο παραλήπτη, πως βρέθηκε.

«Ούτε οι συγγενείς του θα μπορούσαν να έχουν στείλει τέτοιο μήνυμα γιατί επικοινωνώ μαζί τους και έχουν τρελαθεί από την αγωνία», τόνισε η σύζυγός του.

«Ήταν ο εφηβικός μου έρωτας. Ήταν το πρώτο μου σκίρτημα. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω χάσει τον σύζυγό μου, έχω χάσει τον φίλο μου», λέει συγκινημένη.

ΠΗΓΗ: anikolouli.gr

Silver Alert

Ο Χαράλαμπος Λεμπιδάκης, 60 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην Αγία Παρασκευή Αττικής, το απόγευμα της 05/05/23.

Έχει γκρίζα κοντά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1,83μ και είναι αδύνατος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε σκούρο μπλε μπουφάν, μπεζ πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μπλε σουέτ παπούτσια. Φέρει χιαστή τσάντα μαύρου χρώματος. Έχει δύο τατουάζ στο εσωτερικό μέρος στα δύο του μπράτσα. Στο αριστερό έχει ένα τατουάζ που γράφει »wish you where here» και στο δεξί »η βλακεία είναι ανίκητη».

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 26/05/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων