Δράση της «ΝΙΚΗΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ» για το περιβάλλον και την άμεση ανάγκη επαναφοράς του καφέ κάδου

Στην Λαϊκή αγορά του Κοντόπευκου, την Τρίτη 6/6, μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής» μοιράσαμε μικρές ποσότητες κομπόστ (λιπάσματος που παρασκευάζεται από τα υπολείμματα της κουζίνας) σε συσκευασία του Νίκου Λουδάρου, για να δηλώσουμε την άμεση ανάγκη επαναφοράς του καφέ κάδου στον Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Η δράση, που ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.

Δεσμευόμαστε ότι θα εφαρμόσουμε όλες τις σύγχρονες μορφές κυκλικής οικονομίας – ανακύκλωσης και θα βελτιώσουμε την αποκομιδή απορριμμάτων για την Αγία Παρασκευή που δικαιούνται οι κάτοικοι της.

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων