«Πάμε Μουσείο» στο Θωρηκτό Γ. Αβερώφ

Στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής «Κυριακή Πάμε Μουσείο» επισκεφθήκαμε (Κυριακή, 11/6/2023) το Πλωτό Ναυτικό Μουσείο – Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ στην παραλία του Φλοίσβου.

Η εξαιρετική ξενάγηση από δυο στελέχη του Μουσείου ενθουσίασε όσους συμμετείχαν και αφύπνισε την εθνική μας υπερηφάνεια.

Ας θυμηθούμε ότι με το Θωρηκτό Αβέρωφ ο Ναύαρχος Κουντουριώτης απέκλεισε στα Στενά των Δαρδανελίων τον τουρκικό στόλο και απελευθέρωσε τα  ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η επόμενη επίσκεψή μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2/7/2023  στο ίδρυμα Τάκις Κ.Ε.Τ.Ε./Takis Foundation.

Η πλατφόρμα για δηλώσεις συμμετοχών θα ανοίξει τη Δευτέρα, 19/6/2023.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων