Γ.Σ.Α.Π. – Γιορτή των Ακαδημιών μας

Κατά κοινή ομολογία ήταν μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση!

Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό – γονείς, φίλοι, προσκεκλημένοι- τα κορίτσια των ακαδημιών μας ξεδίπλωσαν τις ικανότητές τους σηματοδοτώντας –  με οδηγό το παρελθόν – το όμορφο παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον.

Παράλληλα όλοι συμμετείχαν με συγκίνηση και δικαιολογημένη περηφάνια στην τελετή που συνδιοργανώσαμε με τον ΠΑΟΔΑΠ κατά την οποία έγινε η «αποκάλυψη» της νέας πινακίδας του γηπέδου με το όνομα της αείμνηστης προέδρου του ΓΣΑΠ ΓΕΩΡΓΙΑΣ -ΖΕΤΑΣ- ΛΑΟΥΔΗ.

Στην αποκάλυψη του ονόματος συμμετέχουν ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς, ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακόπουλος,

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους  τίμησαν με την παρουσία τους τόσο τον Σύλλογό μας, όσο και την οικογένεια Λαούδη και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, τον επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Οικονόμου, τον Αντιδήμαρχο κ. Διονύση Λέκκα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρο Παπασπύρο, την αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Κ. Μάνια Βλαχογιάννη, το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κ. Γιώργο Δάρρα, το επίτιμο μέλος του ΓΣΑΠ κ. Θανάση Δημακόπουλο ( το όνομά του δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νότου ) , τον κ. Ηλία Τσιμπουκάκη , εκπρόσωπο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιο Δήμαρχο, τον κ. Θανάση Φαλούκα πρώην πρόεδρο του ΓΣΑΠ, τους κ.κ. Νίκο Δούμα και Μάκη Τάρλα, πρόεδρο και γ.γ.  της ΚΑΠ αντιστοίχως, την κ. Αργυρώ Μπονάρου αντιπρόεδρο της ΑΕΑΠ(βόλεϊ), τον κ. Νίκο Παναγόπουλο  πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών, την κ. Γιάννα Αναστασιάδου αντιπρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, την κ. Θανάσουλα Ευδοκία αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 3ΟΥ Γυμνασίου, τον κ. Ανδρέα Σώχο μέλος του ΔΣ του ΓΣΑΠ επί εποχής Ζέτας Λαούδη, τον κ. Σάββα Ανεστιάδη πρόεδρο του Εργασιακού Μπάσκετ και παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του ΓΣΑΠ επί εποχής Ζέτας Λαούδη, καθώς και τις παλαίμαχες καλαθοσφαιρίστριες της μεγάλης ομάδας του ΓΣΑΠ κ.κ. Βάσω Μπουρογιάννη και Βιβή Γκόγκου. Ζητάμε συγγνώμη εάν κάποιος  διέφυγε της προσοχής μας.

Μετά την λήξη των μπασκετικών  αθλοπαιδιών στα κορίτσια μας μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια από τα μέλη του ΔΣ και τους προπονητές τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον τεχνικό μας διευθυντή Νικόλαο Τσίκο για την επιτυχή καθοδήγηση της εκδήλωσης , στην προπονήτρια των Ακαδημιών μας κ. Κατερίνα Ναζίρη και στην βοηθό της κ, Αθηναϊδα Κακοσούρη, στον προπονητή των κορασίδων μας κ. Κώστα Στρατή και σε όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Αναμνηστική φωτογραφία με την οικογένεια Λαούδη, από αριστερά: Ανδρέας Σώχος,, Βιβή Γκόγκου, Γιώργος Καράμπελας, Μάνια Βλαχογιάννη, Βαγγέλης Κακοσούρης, Άρης Λαούδης με την κόρη του Ζέτα Λαούδη, Βασίλης Ζορμπάς, Βαγγέλης Λαούδης, Δήμητρα Λαούδη, Βάσω Μπουρογιάννη, Σάκης Λέκας, Θανάσης Φαλούκας

Οι αθλήτριές μας μαζί με τα μέλη του ΔΣ, Νίκο Ιωάννου, Νίκο  Μαρτάκη, Δώρα Βαγενά, τον ταμία Στρατή Συρίγο, την αντιπρόεδρο Τάνια Αγιασμάτη, τον γεν . γραμματέα Γιώργο Καράμπελα , τον πρόεδρο Βαγγέλη Κακοσούρη και τους προπονητές Νίκο Τσίκο, Κατερίνα Ναζίρη, Κώστα Στρατή , Αθηναϊδα Κακοσούρη.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων