Ανακοίνωση – Καταγγελία – Απάντηση στον πρόεδρο του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού από τον Γ.Γ. και τριών μελών του Δ.Σ

Στις 14/05/23, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού.

Σε αυτή τη Γ. Σ. καταψηφίστηκε ο απολογισμός του Δ. Σ. μετά από πρότασή μας.

Μεταξύ των θεμάτων που καταψηφίστηκαν, ήταν και η διάνοιξη δρόμου στον λόφο Τσακού που καταστρέφει μεγάλο μέρος αυτού προς χάριν ολίγων ιδιοκτησιών, που δεν μετριούνται ούτε στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Αντί η “ηγετική ομάδα”  του Δ.Σ. να σεβαστεί την απόφαση του ανώτατου οργάνου του Συλλόγου που καθιστά το Διοικητικό Συμβούλιο έκπτωτο, προέβη διά του Προέδρου σε απαράδεκτη, αυθαίρετη, αντικαταστατική ενέργεια έκδοσης ανακοίνωσης στον τοπικό Τύπο με περιεχόμενο αντίθετο της απόφασης της Γ.Σ. και υπογράφοντας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, χωρίς αυτό να έχει συνεδριάσει ποτέ και να συναινέσει στο περιεχόμενό της.

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση ούτε λίγο ούτε πολύ, απαξιώνει την απόφαση του κυρίαρχου οργάνου με προσωπικές του έωλες και ανυπόστατες απόψεις και με το “έτσι θέλω” προσπαθεί να μας πείσει, ότι ισχύει προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. και όχι της Γ.Σ. που είναι το ανώτατο όργανο !!!

Κατόπιν τούτου στο  Διοικητικό Συμβούλιο της 9/6/23 φέραμε το θέμα προς συζήτηση και ζητήσαμε εξηγήσεις για  αυτή την απαράδεκτη, εκμαυλιστική, αντικαταστατικη ενέργεια – που ίσως να μην έχει προηγούμενο – στην πολυετή λειτουργία του Συλλόγου και ζητήσαμε να ανακληθεί.

Δεν έγινε κάτι τέτοιο εκ μέρους των πέντε συμβούλων. Ως εκ τούτου αποχωρήσαμε από το Δ.Σ. καταγγέλλοντας την εμμονή στο συγκεκριμένο απαράδεκτο γεγονός και δηλώνουμε, ότι με αυτές τις πρακτικές υπάρχει θέμα πλέον στη λειτουργία του.

Τέλος, παραιτείται σύμφωνα με δήλωσή του απο το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου ο Δημήτρης Αυγερόπουλος.

10/06/2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΝΤΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων