“Αλλάζουμε”: Αναστολή προγραμματισμένων εκδηλώσεων

Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους για την τραγωδία ανοιχτά της Πύλου

Το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, με τους δεκάδες νεκρούς μετανάστες, μας συγκλονίζει όλους. Οι εικόνες που μεταφέρουν τα τηλεοπτικά δίκτυα από το σημείο της τραγωδίας αποτυπώνουν όχι μόνο τον πόνο και τη δυστυχία που κουβαλούν πάνω τους οι συγκεκριμένοι συνάνθρωποί μας, αλλά ταυτόχρονα αποκαλύπτουν ότι είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και ανθρώπινα το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για τις ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα. Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους προς τα θύματα της τραγωδίας, ο συνδυασμός μας αναστέλλει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις του για όσο διαρκεί το εθνικό πένθος που κήρυξε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας.

Γιάννης Μυλωνάκης

Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή, υποψήφιος δήμαρχος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων