«Ναι» στον αθλητισμό, «όχι» στα ναρκωτικά είπε η πόλη

Mε σύνθημα «“Ναι”» στον αθλητισμό και “όχι” στα ναρκωτικά», η Αγία Παρασκευή φιλοξένησε έναν συμβολικό αγώνα μπάσκετ.

Με αφορμή τη σχετική Παγκόσμια Ημέρα, Northeast 21 και Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών αναμετρήθηκαν, το Σάββατο 17 Ιουνίου, στο κλειστό γήπεδο «Γεωργία (Ζέτα) Λαούδη», έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, όπως σημείωσε ο Δήμος.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, επικεφαλής παρατάξεων του προαστίου, πρόεδροι Νομικών Προσώπων & Συλλόγων και πολλοί γονείς με τα παιδιά τους.

Τη Northeast 21 βράβευσε ο «πρώτος πολίτης» της πόλης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία του 3ου Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Under 21 της ΕΟΚ, ενώ ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση του αγώνα και, κυρίως, τον πρόεδρο της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ) Νίκο Δούμα, η βοήθεια του οποίου, όπως είπε, ήταν καθοριστική.

Η Northeast21 δημιουργήθηκε από την σύμπραξη 4 συλλόγων, με αθλητές αποκλειστικά κάτω των 21 ετών, που προέρχονται από την Ακαδημία Αθηνών, την ΚΑΠ, τον Κρόνο Γέρακα και την Ολυμπιάδα Παπάγου.

Ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Σπυρίδων Τσαρδάκας, που παρέστη με την ομάδα μπάσκετ του σώματος, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πρωτοβουλία, προέτρεψε τη νεολαία να μπει στο γήπεδο και να αθληθεί. Υπογράμμισε δε ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό μόνο ευεργετική επίδραση ασκεί.

Στο τέλος ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ τμημάτων Mini (K12) της ΚΑΠ και του Κρόνου Γέρακα όπου οι νεαροί μπασκετμπολίστες κέρδισαν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ένα θερμό χειροκρότημα.

Οι παριστάμενοι

Την εκδήλωση, όπως ανέφεραν οι διοργανωτές, τίμησαν με την παρουσία τους: Οι αντιδήμαρχοι: Βασίλης Σάρκουλας Νίκος Ντούσκος Κωβαίος Διονύσης Λέκκας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κεχρής. Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων: Γιάννης Σταθόπουλος ( Νίκη Πολιτών ), Γιώργος Οικονόμου (Νέα αρχή) , Αλέξανδρος Μουστόγιαννης ( Μια γενιά μπροστά) και Παναγιώτης Αντωνίου (Φυσάει κόντρα), Ο πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Νίκος Παναγόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Βάνα Νικολακοπούλου, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος, ο επικεφαλής των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεόδωρος Μπουρλιάσκος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής Βασίλης Τσαγγάρης, η αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Μάνια Βλαχογιάννη, ο αντιπρόεδρος της ΣΕΠΕ Στέφανος Καπέλλας, η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Φαίη Βαζούρα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου ΓΕΛ Γιώργος Βοζίκης,  πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Μάκης Τάρλας, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Τέλης Σερκεδάκης (τέως αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ), Βίλλυ Μηλίου και Νίκος Καφούρος, ο τέως πρόεδρος της ΣΕΠΕ Κώστας Γουργούλης.

Θερμές ήταν οι ευχαριστίες του Δήμου στους κυρίους: Νίκο Φραγκούλη (Πρόεδρο του Κρόνου Γέρακα)
Βασίλη Σάντα (αντιπρόεδρο της ΚΑΠ) και Γιώργο Ζερβό (προπονητή της Northeast 21) και στον βοηθό του Πάνο Φραγκούλη. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΔΕ) Γιάννα Αναστασιάδου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων