Κώστας Γουργούλης – Να και μια μεταγραφή που θα συζητηθεί!!!

.

Πριν ένα μήνα ο Κώστας Γουργούλης παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για προσωπικούς λόγους. Κανείς βέβαια δεν φαντάζονταν ότι θα άλλαζε και παραταξιακό «στρατόπεδο» κάνοντας μια έξυπνη μεταγραφή και ότι θα ενσωματώνονταν στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή»! Αυτό προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση στην ιντερνετική σελίδα της παράταξης.

Ο κ. Γουργούλης, που είναι γιός του πρώην δημοτικού συμβούλου και Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννη Γουργούλη, έχει διατελέσει  Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στο Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΟΔΑΠ και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγίας Παρασκευής με τη δημοτική Αρχή Ζορμπά.

Τώρα δίνει τη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη «με κριτήρια την αγάπη μας για την πόλη μας και την ενότητα, χωρίς κομματικές σκοπιμότητες και μικροπολιτικές αγκυλώσεις», όπως ανακοινώνει.

ΓΟΥΡΓΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ονομάζομαι Κώστας Γουργούλης και είμαι κάτοικος στη περιοχή Πευκάκια της  Αγίας Παρασκευής, από το 1992.

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κοσμοπούλου και έχουμε 3 υπέροχα παιδιά

Είμαι απόφοιτος του Μεσογειακού Πανεπιστημίου του Οικονομικού Τμήματος και με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Έχω διατελέσει  Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στο Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΟΔΑΠ και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ασκώ το επάγγελμα του Οικονομολόγου-Λογιστή από το 2014. Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου στις Δημοτικές Εκλογές, τον Οκτώβρη του 2023,  μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη , με κριτήρια την αγάπη μας για την πόλη μας και την ενότητα, χωρίς κομματικές σκοπιμότητες και μικροπολιτικές αγκυλώσεις.

Είμαστε εδώ για να επιτύχουμε τον στόχο μας, να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  την πόλη μας, να την κάνουμε  καλύτερη για όλους, για τα παιδιά μας, το μέλλον αυτής της πόλης!!”

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.