Αλέξανδρος Μουστόγιαννης στο Images– Mε κοινοβουλευτική στήριξη και στόχο τη νίκη στις εκλογές (VD)

.

Εξαγγελίες – τομές για την Αγία Παρασκευή σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά», κ. Αλέξανδρο Μουστόγιαννη συναντήθηκε το aparaskevi-images.gr στο όμορφο πάρκο Νεαπόλεως στους πρόποδες του Υμηττού.

Ξεκινώντας πλέον δυνατά τον προεκλογικό του αγώνα ο κ. Μουστόγιαννης ήταν ευθύς μαζί μας και με τους δημότες.

Όπως ανέφερε, δυνατά ονόματα της ΝΔ, σημερινοί υπουργοί (κ.κ. Γεωργιάδης, Χαρδαλιάς, Κυρανάκης, Καιρίδης), στήριξαν με την παρουσία τους τον ίδιο και την παράταξή του στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε.

Μεγάλη η αισιοδοξία του κ. Μουστόγιαννη ότι η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά» θα κόψει πρώτη το νήμα του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη στις δημοτικές εκλογές!

Άξονες προγράμματος: καθημερινότητα, ψηφιακή πόλη, σχολεία, επιχειρηματικότητα.

Εξαγγελίες – τομές για την Αγία Παρασκευή από 1η/1/2024:

  • Πριμοδότηση 20% από το Δήμο σε όλα τα παιδιά της πόλης που θα συμμετέχουν στις σχολικές εκδρομές
  • Όλες οι επιχειρήσεις της Αγ. Παρασκευής τα πρώτα 2 χρόνια δωρεάν δημοτικά τέλη
  • Δημιουργία πάρκου ψυχαγωγίας στο αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια
  • Δημιουργία ενός πολύ μεγάλου θεάτρου στο πάρκο Στ. Κώτσης

«Ο κ. Ζορμπάς άργησε 3,5 χρόνια, ξύπνησε ξαφνικά 3,5-4 μήνες πριν τις εκλογές και έχει εξαγγείλει το 99% του προγράμματός του να το υλοποιήσει 3,5 μήνες πριν τις εκλογές» απάντησε όταν τον ρωτήσαμε για τα έργα που έχουν ξεκινήσει ή ετοιμάζονται να ξεκινήσουν από την δημοτική Αρχή. Έργο βιτρίνας τα έργα 4 μήνες πριν τις εκλογές, συμπλήρωσε.

Υπάρχει ήδη έτοιμο ψηφοδέλτιο με 55 μέλη όλων των πολιτικών αποχρώσεων και συνεχώς προστίθενται καινούργια για διεκδικήσουν τη νίκη στις δημοτικές εκλογές.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων