Κώστας Γουργούλης στο APimages: 12 χρόνια στάσιμη η πόλη, πρέπει να αλλάξουμε (VD)

Το aparaskevi-images.gr είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει για πρώτη φορά τον κ. Κώστα Γουργούλη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ο κ. Γουργούλης στελεχώνει πλέον το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή” με επικεφαλής τον Γιάννη Μυλωνάκη.

Μαζί συζητήσαμε για την έως τώρα πορεία του στα δημοτικά πράγματα και κυρίως για την προεδρία του στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, όπου σημειώθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες. Όπως μας διαβεβαίωσε, σημαντικός σύμμαχος υπήρξαν η Ένωση Γονέων και οι δραστήριοι Σύλλογοι Γονέων των σχολείων της Αγίας Παρασκευής.

Μας αποκάλυψε ποιος ήταν η αιτία και το κίνητρο για να ασχοληθεί ενεργά με τα θέματα της πόλης.

Όταν τον ρωτήσαμε γιατί επέλεξε να κατέβει με τους «Αλλάζουμε», μας είπε, ότι τον κέρδισε το βιώσιμο πρόγραμμα της παράταξης που στηρίζεται σε χρηματοδοτήσεις από φορείς, μίλησε για αξιόλογα στελέχη στο ψηφοδέλτιο και αξιολόγησε το Γιάννη Μυλωνάκη για τις ιδέες του και για τον τρόπο που θέλει να διοικήσει την πόλη. Μίλησε για μια Αγία Παρασκευή στάσιμη τα τελευταία 12 χρόνια στον ψηφιακό τομέα, στην καθημερινότητα των δημοτών, κ.α.

Τα Πευκάκια είναι μια όμορφη περιοχή που είχε τις δυνατότητες να κατασκευαστεί σωστά, αφού ήταν η τελευταία που εντάχθηκε στο δήμο, μας είπε. Έχει έναν χώρο 23 στρ. που μπορεί να αναπτυχθεί ένα αθλητικό κέντρο με ήπιες εγκαταστάσεις όπου θα συναντιούνται οι κάτοικοι και θα εξυπηρετεί τα αθλητικά σωματεία της πόλης. Γιατί πιστεύει ότι παραμένει αναξιοποίητο; Ακούστε τι είπε για τους δρόμους και την ύπαρξη ή μη πεζοδρομίων και την αναφορά του σε άλλους δήμους.

Με διάθεση προσφοράς προς τους συνδημότες του αποφάσισε να εκτεθεί στις δημοτικές εκλογές. Το ίδιο επιθυμεί και για τους υπόλοιπους νέους ανθρώπους της πόλης. Οι νέοι άνθρωποι έχουν γνώσεις, ιδέες, άποψη, κριτήρια και θα ήθελε να τους δει ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Χρειάζονται οι νέοι για να δώσουν την καινούργια γνώση, αλλά και οι μεγαλύτεροι με την εμπειρία για να συνθέσουν.

 Για να γίνουν αυτά πρέπει να αλλάξουμε και να μην παραμείνουμε στα ίδια, όπως τόνισε.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.