Μήνυμα Δημάρχου για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τη δική τους “μάχη” στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:

Στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων, που από σήμερα μπορούμε να αποκαλούμε φοιτητές, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Θα ήθελα επίσης, να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των παιδιών, που στάθηκαν δίπλα τους σε αυτή τη διαδρομή.

Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν, θα ήθελα να τονίσω ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ.  Η ζωή ανοίγει δρόμους σε όσους έχουν θέληση και επιμονή.

Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους!

Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής

Βασίλης Ζορμπάς

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.