“Νέα Αρχή”: Όταν οι τοξικοί μιλούν για  “τοξικότητα” 

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής που αναφέρεται σε τοξικότητα της αντιπολίτευσης  μόνο τον γέλωτα προκαλεί. Μιλούν για “τοξικότητα” οι πιο “τοξικοί” άνθρωποι στην αυτοδιοικητική ιστορία της πόλης!

Αυτοί που έγιναν πρωταγωνιστές σε σατιρικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας. Τι να πρωτοθυμηθούμε!!! Τις κακοκαιρίες, την πλατεία του Αη Γιάννη, τις βρισιές στα δημοτικά συμβούλια, τις απειλές στους εργαζομένους σε πολλά επεισόδια και άλλα πολλά περιστατικά που προκάλεσαν εκατοντάδες σχόλια δημοτών και πολιτών σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Δεν αξίζει στην πόλη μας τέτοια εικόνα. Πάντα όμως, κατά την δική τους άποψη, έφταιγαν οι άλλοι και η αντιπολίτευση!!! Οι λέξεις «συγνώμη» και «αυτοκριτική» δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους.

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με αυτούς. Σε λίγο θα αποτελούν ένα κακό παρελθόν για την πόλη. Η παράταξή μας θα κρατήσει ένα επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης με στοιχεία και προτάσεις, όπως κάνουμε πάντα.

 Απαιτούμε όμως  η δημοτική αρχή να σέβεται τον θεσμικό μας ρόλο. Να δίνονται απαντήσεις τουλάχιστον στα έγγραφα ερωτήματά μας, γιατί έτσι προβλέπουν οι νόμοι και ο στοιχειώδης σεβασμός στην λειτουργία της δημοκρατίας.  Η τακτική να απαγορεύουν στις διευθύνσεις του Δήμου να απαντήσουν ή να κοινοποιήσουν έγγραφα που ζητάμε και να μας παραπέμπουν στο γραφείο δημάρχου είναι απαράδεκτο, γιατί ο δήμαρχος απαντάει όποτε θέλει και αν θέλει!!!

Τα τελευταία μας ερωτήματα (επισυνάπτονται), τα οποία αναφέρονται στην παράνομη διαφημιστική πινακίδα (παρά το «χάδι πρόστιμο» που επεβλήθη και ακόμα δεν έχει αφαιρεθεί) και στο χώρο που νοικιάστηκε για την στάθμευση οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας,  αποδεικνύουν ότι λειτουργούμε στο φως και πάντα θεσμικά, ενώ η δημοτική αρχή κρύβεται και  αδυνατεί να δώσει σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Οι δημότες περιμένουν ακόμη να πληροφορηθούν ποιος εισπράττει τα έσοδα από την παράνομη διαφημιστική πινακίδα της κεντρικής πλατείας και ποιος καλύπτει εδώ και τρία χρόνια αυτή την ανομία; Όσο δεν απαντάτε οι πάντες καταλαβαίνουν απόλυτα πού βρίσκεται η “τοξικότητα” στον Δήμο μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων