Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ανανεωμένη και δυνατή – Ψηφοδέλτιο νίκης

.

Είμαι υπερήφανος γιατί πλαισιώνομαι από μία ομάδα έμπειρων, ικανών και νέων πολιτών που πιστεύουν στις δυνατότητες της πόλης μας και εκφράζουν καθημερινά τη θέλησή τους να συνεισφέρουν με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και λύσεις για τα πολλά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί. Είναι μεγάλη η ευθύνη μας αλλά και η βεβαιότητα ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Αγία Παρασκευή πόλη ΠΡΟΤΥΠΟ.

Δεσμευόμαστε ότι συμπαγείς και ενωμένοι με σκληρή και αδιάκοπη δουλειά αλλά και με αποφασιστικότητα, θα εστιάσουμε από την πρώτη στιγμή στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, προωθώντας παράλληλα τις ενέργειες για την υλοποίηση του Προγράμματός μας. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί αντλούμε δύναμη από την αγάπη και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας και αυτή τη σχέση θα την τιμήσουμε.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 θα κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Γιώργος Οικονόμου

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

/////////////

Οι 64 Υποψήφιοι της “Νέας Αρχής”:

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.