Επισκέψεις στελεχών του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» σε ΕΟΠΥΥ και ΕΦΚΑ

.

Η παραμονή στην πόλη μας κρίσιμων δημόσιων υπηρεσιών αποτελεί προτεραιότητα για την παράταξή μας

Επισκέψεις στις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και του ΕΦΚΑ στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε, την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», συνοδευόμενο από τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη.

Κατά τις επισκέψεις τους τα στελέχη της παράταξης συναντήθηκαν με τις διευθύντριες Αγγελική Σφακιανάκη (ΕΟΠΥΥ) και Ευγενία Τζάκα (ΕΦΚΑ), καθώς και με στελέχη των δύο οργανισμών, συζητώντας θέματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση του Δήμου με τους δημόσιους φορείς της πόλης, τα προβλήματα υποστελέχωσης, αλλά και τους τρόπους συνεργασίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δημοσίων υπηρεσιών.

Από πλευράς της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» στις επισκέψεις συμμετείχαν, πλην του επικεφαλής, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Διακογιάννης,  ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη Σωτήρης Παπαμιχαήλ και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δώρα Ζουρνατζή, Ηλίας Μπακόλας, Γιώργος Καφετζής, Μελίνα Νήρου, Ελένη Κοναφάου – Βαλυράκη, Καίτη Βιδάλη, Πάνος Τσόκας, Γιάννης Πατακάς και Ορέστης Κύρτσης.

Με αφορμή τις παραπάνω επισκέψεις ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε:

«Επισκεφθήκαμε δύο από τις σημαντικές δημόσιες υπηρεσίες που φιλοξενούνται στην πόλη μας, αυτές του ΕΟΠΥΥ και του ΕΦΚΑ, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τις διοικήσεις τους, αλλά και τους εργαζόμενους, για θέματα που αφορούν τις σχέσεις των συγκεκριμένων φορέων με τον Δήμο, αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε το δυσάρεστο φαινόμενο η Αγία Παρασκευή να “αποψιλώνεται” από κρίσιμες δημόσιες υπηρεσίες, που ωστόσο εξυπηρετούν δεκάδες συμπολίτες μας καθημερινά. Ως νέα διοίκηση θα αναστρέψουμε αυτήν την κατάσταση, θα διασφαλίσουμε την παραμονή των δημόσιων υπηρεσιών στην πόλη μας και θα συνεργαστούμε στενά με τις διοικήσεις τους, προκειμένου να συμβάλλουμε, στον βαθμό που μπορούμε, στην περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνδημότες μας».

Δείτε το video:

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.