Γιώργος Οικονόμου για πάρκο “Στ. Κώτσης”: Αυτός ο χώρος δεν μπορεί να λέγεται χώρος ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! (VD)

.

“Αυτός ο χώρος δεν μπορεί να λέγεται χώρος ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!” λέει ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”, Γιώργος Οικονόμου και παρουσιάζει εικόνες από την τωρινή κατάσταση των εγκαταστάσεων στου πολιτιστικού και αθλητικού πάρκου “Σταύρος Κώτσης”.

Και συνεχίζει με δεσμεύσεις: “ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ, κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα αποκαταστήσουμε τον χώρο με πραγματικά έργα πολιτισμού με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

Για μια νέα Αγία Παρασκευή, μια Πόλη Πρότυπο”.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.