ΣΕΡΔΑΠ και ΣΕΔΑΠ μιλούν για κατασυκοφάντηση εργαζομένων από τον Γ.Γ. του Δήμου

Συνέχεια στη διαμάχη Γενικού Γραμματέα του Δήμου και εργαζομένων δίνουν τα δύο σωματεία με κοινή τους ανακοίνωση. Συγκεκριμένα ΣΕΡΔΑΠ και ΣΕΔΑΠ δημοσιοποίησαν διάψευση της απάντησης του Γεν. Γραμματέα η οποία ακολουθεί.

Να θυμίσουμε ότι στις 18 Αυγούστου ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μάκης Χάρχαρος είχε προβεί σε απάντηση στις καταγγελίες του σωματείου ΣΕΔΑΠ με στοιχεία και ονόματα εργαζομένων. γεγονός που όπως φαίνεται συσπείρωσε τα δύο σωματεία του Δήμου που απαντούν από κοινού:

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.