Γ. Μυλωνάκης προς Σ. Παπασπύρο: Τα ψέματα και οι συκοφαντίες δεν θα μένουν πια αναπάντητα…

.

Ο κ. Παπασπύρος καλείται άμεσα να αποδείξει τις καταγγελίες του απέναντι στον Γ. Μυλωνάκη ή να ανακαλέσει

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και γιγαντώνεται το αίτημα για αλλαγή στην Αγία Παρασκευή, τόσο αυξάνεται ο πανικός σε μερικούς συνδυασμούς. Έτσι, βάζουν «βολικά» στελέχη τους να κάνουν «τη βρόμικη δουλειά», διασπείροντας «fake news» και ρίχνοντας λάσπη, μπας και αναστρέψουν το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην πόλη υπέρ του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη.

Ματαιοπονούν. Ωστόσο, τα ψέματά τους δεν θα μένουν αναπάντητα από εδώ και πέρα και χωρίς συνέπειες. Για παράδειγμα, στα ψεύδη που συνειδητά διασπείρει ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος, και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ότι δήθεν ο επικεφαλής της παράταξής μας, όταν ήταν πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, έλαβε έκτακτη επιχορήγηση 250.000 ευρώ, ενώ άφησε πίσω του χρέη περίπου 370.000 ευρώ, απαντάμε:

  1. Οι συγκεκριμένες αναφορές του κ. Παπασπύρου είναι παντελώς ανυπόστατες, ψευδείς και συκοφαντικές.
  2. Αναμένουμε στις επόμενες τρεις ημέρες ο κ. Παπασπύρου είτε να παρουσιάσει τα στοιχεία που στηρίζουν τα όσα καταγγέλλει, είτε να τα ανακαλέσει δημοσίως και να ζητήσει συγνώμη.

Δεν θα επιτρέψουμε ούτε στον κ. Παπασπύρο, ούτε σε κανέναν άλλον να βυθίσουν την Αγία Παρασκευή στα λασπόνερα μιας βρόμικης προεκλογικής περιόδου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.