Τάσος Μπομπόνης: Λίγα λόγια για μένα πριν τις δημοτικές εκλογές

Αγαπητοί συνδημότες, θα ήθελα να σας γράψω μερικά λόγια για μένα πριν τις δημοτικές εκλογές. Δεν τύπωσα φυλλάδια από επιλογή, για αυτό και επικοινωνώ μαζί σας μέσω διαδικτύου.

Ασχολούμαι με τα κοινά της Αγίας Παρασκευής περίπου15 χρόνια. Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου με την παράταξη Ενεργών Πολιτών Αλλάζουμε και τον Επικεφαλής Γιάννη Μυλωνάκη, γιατί πιστεύω ότι μετά από 13 χρόνια διοίκησης, οι δυο προηγούμενοι δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία και το χρόνο για την μετάβαση της πόλης μας στον εικοστό πρώτο αιώνα, αλλά δεν το έπραξαν. Κάνοντας μια απλή βόλτα στις γειτονιές και ένα διάβασμα των προγραμματικών τους δηλώσεων πριν εκλεγούν, αρκούν για να διαπιστώσει κανείς την αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων που είχαν αναλάβει, και την ακαταλληλότητα τους να εξελίξουν την Αγία Παρασκευή.

Δυστυχώς η διοίκησή τους δεν προσφέρει μέλλον. Θα μπορούσαν να έχουν ανοιχτό μυαλό και διάθεση συνεργασίας, να αξιοποιήσουν και να ενώσουν το δυναμικό της πόλης. Ζητώ τη στήριξή σας, όχι για να ικανοποιήσω κάποια προσωπική φιλοδοξία, αλλά γιατί τόσο εγώ ο ίδιος όσο και όλοι οι υποψήφιοι των Αλλάζουμε αισθανόμαστε όλοι μας την υποχρέωση να σχεδιάσουμε μια καθαρή, πράσινη, σύγχρονη και φιλική για τους δημότες πόλη.

Έχει αναρτηθεί ένα πρόγραμμα που καλύπτει όλους τους τομείς που αφορούν Αγία Παρασκευή και γειτονιές της. Το βιογραφικό μου θα το βρείτε πατώντας εδώ Προσωπικά είμαι στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτηση ή απορία. Θεωρώ ότι τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι ότι ολοκληρώνω αυτά που αναλαμβάνω, δεν διαπραγματεύομαι τις αρχές μου, ενημερώνομαι συνεχώς για τις νέες εξελίξεις. Είμαι πολιτικός μηχανικός και γνωρίζω για τα τεχνικά θέματα, αλλά παράλληλα έχω μεγάλη ευαισθησία για την κοινωνική ισότητα, το περιβάλλον, τα ζώα, και τον αθλητισμό.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι ο αφορισμός “Όλοι ίδιοι είναι”, και για αυτό δεν πάω να ψηφίσω, είναι καταστροφικός για την κοινωνία μας, γιατί επιτρέπει στους κομματικούς στρατούς να επιλέγουν ποιοι θα μας διοικούν. Σε αυτές τις εκλογές, τις αυτοδιοικητικές, δεν έχει σημασία ο κομματικός προσδιορισμός κάποιων υποψηφίων, αλλά η διοικητική ικανότητα, η αποτελεσματικότητα, η ηθική ακεραιότητα και η διάθεση για προσφορά. Είμαι πεπεισμένος, ότι ο Γιάννης Μυλωνάκης και η παράταξη των Αλλάζουμε, είναι η μόνη η οποία διαθέτει και τα τέσσερα σε μέγιστο βαθμό. Βασικά θέματα που καταθέτουμε μελετημένες προτάσεις για να επιλυθούν είναι η καθαριότητα, η ανακύκλωση, η διαμπερής κυκλοφορία, η ελεγχόμενη στάθμευση, η βαδισημότητα στα πεζοδρόμια, η δημοτική συγκοινωνία που θα μας ενώνει με το μετρό και γειτονικούς δήμους, η εφαρμογή έξυπνης πόλης για άμεση επικοινωνία με το δήμο, η ενίσχυση των επαγγελματιών, η βελτίωση των σχολείων, η συνεργασία και στήριξη του φιλοζωικού του συλλόγου μας, η ασφάλεια στη γειτονιά, η αξιοποίηση των ακινήτων, η στήριξη των νέων και των ευάλωτων οικογενειών, και πολλά άλλα.

Ήρθε η ώρα να γίνει ή ανανέωση, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή.

Μπομπόνης Αναστάσιος

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

www.bobonis.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.