«Δίνουν τα ρέστα τους» για να γίνουν η επόμενη δημοτική αρχή!

Μετά τις άστοχες δημοσκοπήσεις που ήρθαν στο φως τους καλοκαιρινούς μήνες, τώρα, ποντάρουν ορισμένοι στις στοιχηματικές εταιρείες για να αισθανθούν πως έχουν ελπίδα να γίνουν η επόμενη δημοτική αρχή!

Το σημαντικό σε αυτές τις αποδόσεις είναι ότι οι πρώτες εικόνες των αποδόσεων αντικατοπτρίζουν τα πραγματικά ποσοστά των ερευνών που έχουν γίνει για τις δημοτικές εκλογές.  Η δε εξέλιξή τους διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο και τα ποσά των στοιχημάτων.

Κάποιοι, όπως φαίνεται,  κυριευμένοι από το άγχος,  προσπαθούν να χειραγωγήσουν τις αποδόσεις σπαταλώντας τα χρήματα τους και ποντάροντας στην ελπίδα…

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν ότι η νοοτροπία δεν ΑΛΛΑΖΕΙ. Ας καταλάβουν ότι δεν μπορούν να χειραγωγήσουν την κάλπη και την βούληση των δημοτών με κανένα τέχνασμα, την ώρα μάλιστα που οι δημότες έχουν ενημερωθεί για αυτά τα τρικ, από τις εκλογές του 2019…

Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ενημερώνει τους δημότες ότι προηγείται στις πραγματικές έρευνες και θεωρήθηκε φαβορί με την έναρξη των στοιχηματικών αυτών ερευνών, αποτυπώνοντας, όπως ειπώθηκε, την πραγματική εικόνα της βούλησης των συνδημοτών μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.