Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ στις 2/10 και ώρα 14.00μμ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 02.10.2023 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 14:00 με θέματα:

  1. Λήψη απόφασης περί μίσθωσης ακινήτου για την μετεγκατάσταση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  2. Λήψη απόφασης περί απευθείας αγοράς ακινήτων για την εκπλήρωση του δημοτικού σκοπού της μετεγκατάστασης του αμαξοστασίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  3. Λήψη απόφασης περί εκ νέου(μερικής) τροποποίησης της βούλησης του διαθέτη του κληροδοτήματος «Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος», όπως αυτή βεβαιώθηκε με την υπ αριθμ. 6127/2020 απόφαση του Εφετείου Αθηνών   (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  4. Λήψη απόφασης για παροχή σύμφωνης γνώμης για την διέλευση εντός του Δήμου Αγίας Παρασκευής του «Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών» την Κυριακή 12.11.23 (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  5. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου  «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ ΔΥΟ (2) ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Β. Σάρκουλας).
  6. Παράταση χρονικού ορίου για την  υπηρεσία με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» ΟΜΑΔΑ 6: ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Κ.Α.: 20.6263.11» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κα. Ε. Δάβαρη).

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.