Γ. Καράμπελας: Ονοματοδοσία ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ (VD)

.

ΓΣΑΠ – Ο κατά τον κ. Κονταξή συνήθης ύποπτος!

Αγαπητέ μου Δημήτρη ενώ το θέμα της ονοματοδοσίας του γηπέδου είναι σοβαρό, διαπράττεις και σε αυτό την ίδιου είδους δημαγωγία, όπως και με τις ώρες!

Για όλα φταίει ο … ΓΣΑΠ(!), εσύ όμως είσαι με την ΚΑΠ, άρα «θυμηθείτε με στην κάλπη»!

Έχεις κάθε δικαίωμα να υποστηρίξεις  την αντίθεσή σου στο θέμα της μετονομασίας  του γηπέδου Κοντοπεύκου σε γήπεδο «ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ»,  αλλά γιατί την διατυμπανίζεις τώρα, δέκα μήνες μετά την λήψη της απόφασης από τον ΠΑΟΔΑΠ; Τώρα σε πήρε ο πόνος,  παραμονές δημοτικών εκλογών; Και μάλιστα ισχυριζόμενος ότι  αυτό έγινε επειδή «χάριν του εκλογικού συμφέροντος, ο ΠΑΟΔΑΠ αποφασίζει ότι προστάζει Ο ΓΣΑΠ»!!!!

Μα τέλος πάντων, πόση δύναμη έχει αυτός ο ΓΣΑΠ, ώστε μπορεί και σέρνει τον πρόεδρο και το ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ από την μύτη; Και τι σούπερ προεκλογικός σχεδιασμός είναι αυτός που σχεδιάστηκε κατά τα λεγόμενά σου από τον Ιούλιο του 2022, δηλαδή σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν;

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις νομικές προσφυγές και εξελίξεις, διότι δεν  αφορούν ούτε εμένα, ούτε τον ΓΣΑΠ. Εμείς κάναμε το καθήκον μας, όπως είχαμε κάθε δικαίωμα.

Ενώ όμως παραδέχεσαι ότι η Ζέτα Λαούδη είχε «τεράστια προσφορά στον ενιαίο τότε σύλλογο του μπάσκετ»(σημ. δική μου και του βόλεϊ και της ενόργανης), θεωρείς ότι δεν έπρεπε να δοθεί το όνομά της στο γήπεδο Κοντοπεύκου διότι «είχε ελάχιστη, σχεδόν μηδενική παρουσία σε αυτό».

Θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι το γήπεδο Κοντοπεύκου  άρχισε να ανεγείρεται μετά το 1989 (η άδεια του εκδόθηκε στις 15/4/1989) και ολοκληρώθηκε το 1991, ενώ η αείμνηστη  ήταν πρόεδρος μέχρι και το μισό 1989! Με ποια θεσμική ιδιότητα θα είχε παρουσία;

Αλλά πρέπει να μάθεις ότι το γήπεδο Κοντοπεύκου ανεγέρθηκε ακριβώς  χάρις στις επιτυχίες του τότε ενιαίου ΓΣΑΠ  με πρόεδρο την αείμνηστη.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ.

Σου επισυνάπτω το βίντεο με τις δηλώσεις του τότε Δημάρχου Λεονάρδου Χατζηανδρέου, ο οποίος την ώρα του πανηγυρισμού της ανόδου στην Α Εθνική των γυναικών του ΓΣΑΠ, ανάμεσα σε άλλα είπε: «Στο πρόγραμμά μας είναι βέβαια να ενισχύσουμε την προσπάθεια όλων των παιδιών της Αγίας Παρασκευής με την δημιουργία και άλλης τεχνικής υποδομής κλπ.».

ΈΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ!

Και όταν λέμε για επιτυχίες  δεν εννοούμε μόνο την επιτυχία της ομάδας γυναικών, αλλά και των ανδρών και του βόλεϊ. Άκου στο βίντεο τις δηλώσεις της Ζέτας, αυτής που υποκριτικά αναγνωρίζεις την προσφορά της, μια και  θεωρείς την ονοματοδοσία της ως αποτέλεσμα μικροκομματικών συμφερόντων! ΝΤΡΟΠΉ!

Ακόμα προσβάλλεις την νοημοσύνη  των πάρα πολλών  προσωπικοτήτων που υποστήριξαν την πρόταση για την Ζέτα Λαούδη, λέγοντας ότι «αν , πριν τεθεί το θέμα Λαούδη»  είχε τεθεί το όνομα του Καρδαρά στους επώνυμους «τι πιστεύετε ότι θα έλεγαν ναι ή όχι;».

Δηλαδή ο τότε Δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο επί 40 χρόνια πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος , ο επιφανής δημοσιογράφος του αθλητισμού Γιώργος Συρίγος, ο Κώστας Τσαφαράς και ο Σάββας Ανεστιάδης (επιφανείς συνδημότες μας, παλαίμαχοι του ΓΣΑΠ και της ΟΦΚΑΠ, άξιοι άνθρωποι του αθλητισμού), ο Κώστας Μπογατσιώτης (αθλητής του τότε ΓΣΑΠ, καθηγητής ΤΕΦΑΑ και βοηθός του Ιβκοβιτς), ο Ν. Χριστοδούλου και ο Μ. Ματζιώρης (καταξιωμένοι προπονητές) και πολλοί άλλοι σημαντικοί  άνθρωποι του αθλητισμού, κατά την γνώμη σου, παρασύρθηκαν από το παιχνίδι που παίζαμε παιδιά, το …. «φτούκα πρω»!

Αλλά , τέλος πάντων,  αφού  προτείνατε τον αείμνηστο Πάρι  γιατί δεν εργαστήκατε για να συντάξατε τον φάκελο της υποψηφιότητάς του (βιογραφικό, υποστηρικτές κλπ.) και να τον υποβάλετε αρμοδίως;  Τι περιμένατε;  Αλλά και αυτό έκφραση της αλαζονείας σας είναι. Κάνετε μία δήλωση,  δεν μαζεύετε υπογραφές υποστήριξης, δεν συμμετείχατε στην επιτροπή του δημοτικού συμβουλίου που συνεστήθη για το θέμα,  δεν  υποβάλλατε επίσημα αίτημα στον ΠΑΟΔΑΠ ή στον Δήμο (αν δεν σας αρέσει ο ΠΑΟΔΑΠ), απουσιάσατε από την σχετική συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ και έρχεσαι σήμερα εσύ και φωνασκείς. Γιατί περί μικροκομματικών φωνασκιών πρόκειται με μικροκομματικές στοχεύσεις. Κατά τα άλλα  σας φταίει ο … ΓΣΑΠ!

Θα τελειώσω με μία αναφορά στον αείμνηστο Πάρι Καρδαρά, σαν  χρέος στην μνήμη του. Στην εκδήλωση που έκανε η ΚΑΠ προς τιμή του λίγο πριν αποδημήσει , παραβρέθηκα και εγώ, μετά από πρόσκληση του ίδιου του Πάρι. Αν έχετε το βίντεο της εκδήλωσης καθήστε να το ακούσετε ξανά. Η αναγνώριση του έργου μου από τον ΠΆΡΙ ΚΑΡΔΑΡΑ, στην τελευταία δημόσια ομιλία του και η προτροπή του για συνεργασία με τον ΓΣΑΠ αποτελεί για μένα τίτλο τιμής.  Ότι και αν λέτε εναντίον μου εσείς οι άλλοι, τα ακούω βερεσέ.

Γιατί κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

Γιώργος Καράμπελας, ενεργός δημότης

Τα προηγούμενα άρθρα:

Δ. Κονταξής: Απάντηση στο συνδημότη & συνάδελφο Γ. Καράμπελα 26/9/2023

Γιώργος Καράμπελας: Φίλος μεν ο Δημήτρης, Φίλτατη όμως η αλήθεια 23/9/2023

Γιώργος Καράμπελας: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2023 – Πόση άλλη υποτίμηση πια; 28/8/2023

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.