Στο Κοντόπευκο – Παράδεισο έκλεισε ο κύκλος περιοδειών του Γ. Μυλωνάκη στις γειτονιές της πόλης

.

Οι προτεραιότητές του για την περιοχή από την πρώτη μέρα της θητείας του στον Δήμο Αγίας Παρασκευή

Στο Κοντόπευκο – Παράδεισο έπεσε η «αυλαία» των περιοδειών που πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης στις γειτονιές της πόλης. Περιοδείες που είχαν ως στόχο την εξειδίκευση των προγράμματος της παράταξης για κάθε περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Ο Γιάννης Μυλωνάκης, συνομιλώντας με τους κατοίκους το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου, στο «Koralli Billard Bar», τους παρουσίασε τους πέντε βασικούς άξονες παρεμβάσεων στη γειτονιά τους, οι οποίοι είναι:

  1. Άμεση επίλυση του προβλήματος δυσοσμίας στα φρεάτια.
  2. Επίλυση του προβλήματος στάθμευσης στους δρόμους κοντά στο Μετρό.
  3. Τακτική συντήρηση του έργου «Βιοκλιματική Ανάπλαση» από τον πρώτο χρόνο της θητείας μας.
  4. Ανάπλαση των οδών Αγ. Τριάδος και Γαρηττού.
  5. Αναμόρφωση των πλατειών Μελίνα Μερκούρη, Δημοκρατίας (Ιόλα) και Σωτ. Πέτρουλα και αξιοποίηση του οικοπέδου Τήνου & Δερβενακίων.

.

«Απόψε, εδώ, στη περιοχή του Κοντόπευκου – Παραδείσου, ολοκληρώνουμε το μεγάλο οδοιπορικό που ξεκινήσαμε έναν χρόνο πριν σε κάθε γειτονιά της πόλης μας, στο πλαίσιο της δράσης μας “Ακούμε τις γειτονιές”. Και όχι μόνο τις ακούσαμε αλλά, με βάση τα όσα καταγράψαμε, ολοκληρώσαμε το πλέον συγκροτημένο πρόγραμμα δράσης, το οποίο την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θέτουμε στην κρίση των συμπολιτών μας. Από τη στιγμή που θα λάβουμε την εντολή τους, με γνώση και σχέδιο… στρωνόμαστε στη δουλειά για να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης.

Στη ζεστή εκδήλωση στη γειτονιά του Κοντόπευκου – Παραδείσου παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Γιάννης Μπαλτόπουλος, πρ. δημοτικός σύμβουλος και πρ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, Παναγιώτης Μπαλτόπουλος, πρώην Πρόεδρος Μεσσηνίων και Ελένη – Αζά Θεοδωρακόπουλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής.


Δείτε τo video: https://youtu.be/9UaAEBhTsDQ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.