Λαϊκή Συσπείρωση: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτήμα Σιστοβάρη

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στα σχέδια παράδοσης του «φιλέτου» του Κτήματος Σιστοβάρη στην ιδιωτική εκμετάλλευση, πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση.

Προηγήθηκε περιοδεία υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και την Περιφέρεια με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Τσιμπουκάκη, στην Αγίου Ιωάννου με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής.

Η Λαϊκή Συσπείρωση τονίζει:

Το πρόβλημα της απουσίας ελεύθερων χώρων πρασίνου, πολιτισμού και αθλητισμού απ’ την Πόλη μας είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφάρμοσαν και ακολουθούν διαχρονικά η σημερινή αλλά και οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές των ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ –ΠΑΣΟΚ.

Μόνο η μαζική λαϊκή παρέμβαση μπορεί να ακυρώσει τα σχέδια εμπορευματοποίησης και παράδοσης των τελευταίων αδόμητων χώρων πρασίνου της Πόλης στην ιδιωτική εκμετάλλευση.

Η δήλωση του Δημάρχου Ζορμπά για έως και δεκαετή καθυστέρηση της οριστικής παραλαβής του απ’ το Δήμο λόγω των «αναμενόμενων» δικαστικών προσφυγών αλλά και η «αφωνία» των υπόλοιπων υποψηφίων Δημάρχων που προέρχονται από ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ –ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτει τα σχέδια για εκ νέου παραχώρηση της έκτασης σε ιδιώτες.

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ απευθύνεται στους κατοίκους, τους μαζικούς φορείς, συλλόγους και σωματεία της περιοχής να διεκδικήσουμε:

  • Κάτω τα χέρια απ’ τη λαϊκή περιουσία.
  • Με τον αγώνα μας να επιβάλλουμε στην πράξη το κτήμα ΣΙΣΤΟΒΑΡΗ να περάσει στο Δήμο.
  • Αποκατάσταση του χώρου και διαμόρφωσή του σε χώρο Πολιτισμού και Πνευματικού Κέντρου με πράσινο.

Είναι ώρα να «πάμε αλλιώς», στο δρόμο της σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική, δυναμώνοντας τη μόνη πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, να ανατρέψουμε τον αρνητικό συσχετισμό με στήριξη στη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και την Περιφέρεια.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.