Σ. Κασαπίδης: Γιατί συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σταθόπουλου στην Αγ. Παρασκευή

.

ΓΙΑΤΙ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ως ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

1ο Γιατί  η κατάσταση στο Δήμο Αγίας Παρασκευής είναι κρίσιμη: Κατά την τελευταία Δημοτική Αρχή του Βασίλη Ζορμπά ο Δήμος έχει βρεθεί στα όρια της οικονομικής ασφυξίας, έχει υπάρξει εκφυλισμός των θεσμικών διαδικασιών, έχει εγκαταλειφθεί η καθημερινότητα  του πολίτη. Σε αυτή τη δύσκολη και μεταβατική κατάσταση για το Δήμο, απαιτείται να υπάρχει μία Δημοτική Αρχή που να έχει αποδεδειγμένη εμπειρία και να καταφέρει από την πρώτη στιγμή να εργαστεί για να επαναφέρει την Αγία Παρασκευή σε κατάσταση σύγχρονης πόλης με σεβασμό στους πολίτες της.

2ο Για να υπερασπιστώ το έργο της Δημοτικής Αρχής 2014-2019: Θεωρώ ότι την πενταετία 2014-2019 που διετέλεσα Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μαζί με μία αξιόλογη ομάδα στελεχών της Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο το Γιάννη Σταθοπουλο καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα για την πόλη. Αυτό το έργο που έμεινε στη μέση θέλω να συνεχιστεί με την επανεκλογή του συνδυασμού ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με επικεφαλής το ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ.

3ο Γιατί μένω στην Αγία Παρασκευή με τη σύζυγο μου και πιστεύω ότι πρέπει ως πολίτες να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά της πόλης.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  • Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής την περίοδο 2014 -2019.
  • Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Νέας Σμύρνης σε θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού την περίοδο 2008-2014
  • Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Περάματος τις χρονιές 2007-2008
  • Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος Α.Π.Θ
  • Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Επιχειρησιακή Έρευνα και Στατιστική του Μαθηματικού Τμήματος του Ε.Κ.Π.Α
  • Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Περάματος σε θέματα Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων (2019- 2023).
  • Παντρεμένος με την Μαρία Κελεσίδη.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.