Δήλωση του Δημήτρη Κονταξή για της Δημοτικές εκλογές της Κυριακής

Διαβάζω και ακούω ότι οι αντίπαλοί μας στις εκλογές της Κυριακής υπόσχονται αλλαγή των πάντων και ένα διαφορετικό τρόπο διοίκησης, αυτοπροβαλλόμενοι ως το κάτι νέο στα δημοτικά δρώμενα. Εμένα όμως μου γεννάται η εξής απορία . Οι 6 από τους 8 πρώτους υποψηφίους του κ. Μυλωνάκη στην σταυροδοσία της Κυριακής (συμπεριλαμβανομένου του κ. Μυλωνάκη) υπήρξαν στελέχη παλαιοτέρων διοικήσεων του Δήμου και όλοι σχεδόν σε θέσεις διοίκησης μαζί με πολλά στελέχη της παράταξης τους που δεν συμπεριλαμβάνονται στους υποψηφίους συμβούλους . Και  διερωτώμαι λοιπόν, από που θα  προκύψει το κάτι διαφορετικό;

Και αυτό το νέο που υπόσχονται γιατί δεν το εφήρμοσαν ο κάθε ένας στο πόστο του όταν διοικούσαν; Εκτός και εάν ο κ. Μυλωνάκης προτίθεται να αφήσει εαυτόν και τους υπόλοιπους που προανέφερα εκτός διοίκησης εφαρμόζοντας το σύνθημα του «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ».

Κακά τα ψέματα. Το κάτι διαφορετικό, το κάτι νέο δεν προκύπτει ούτε με άγγιγμα από μαγικά ραβδάκια, ούτε με ευχολόγια και αοριστολογίες,  μπορεί να προκύψει μόνο με γνώση, με πείρα, με μελέτη και με αυτοκριτική.

Και αυτά μόνο στη δική μου παράταξη υπάρχουν και με το παραπάνω.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.