Θοδωρής Μπριάνης: Απόλυτος σεβασμός στο μήνυμα της κάλπης της πρώτης Κυριακής

Για απόλυτο σεβασμό στο μήνυμα της κάλπης της πρώτης Κυριακής, κάνει λόγο ο γνωστός νομικός και υποψήφιος με την παράταξη “Αγία Παρασκευή – Η Πόλη Μας”, Θοδωρής Μπριάνης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους κατατάσσοντάς με στις τέσσερις πρώτες θέσεις του συνδυασμού. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο ενός νεοεισερχόμενου στην τοπική αυτοδιοίκηση υποψηφίου, αποτελεί  επιβράβευση της μέχρι σήμερα πορείας μου στα κοινά του τόπου αλλά και συνάμα εντολή συνέχισης της προσπάθειας για την αναβάθμιση της πόλης που όλοι αγαπάμε. 

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος μου έκανε την μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, ένα ψηφοδέλτιο γεμάτο άξιους ανθρώπους με όραμα και ιδέες για το μέλλον της πόλης. 

Το αποτέλεσμα μπορεί να μη μας δικαιώνει και να μας αφήνει μια μικρή πίκρα, όμως σίγουρα κανείς δε μετανιώνει για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. 

Με απόλυτο σεβασμό στο μήνυμα της κάλπης της πρώτης Κυριακής και με μοναδικό κριτήριο το καλό της πόλης, ας επιλέξουμε τον καλύτερο υποψήφιο για Δήμαρχο”.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.