Ισχυρές στηρίξεις στον Γιάννη Σταθόπουλο-Αναπτύσσει δυναμική νίκης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του xteamnews.gr σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, με τη διαφορά του Γιάννη Μυλωνάκη από τον Γιάννη Σταθόπουλο να είναι μικρότερη από 2,5 μονάδες (25,31% έναντι 22,97%).

Πάντως, τις τελευταίες ώρες η υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Αγίας Παρασκευής και εκ νέου υποψηφίου Γιάννη Σταθόπουλου, αναπτύσσει δυναμική νίκης, με «καύσιμο» δηλώσεις στήριξης από τον νυν δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά (18,75%), από τον Γιώργο Οικονόμου (12,01%) και από τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη (4,58%).

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, η εκλογική πλάστιγγα θα γείρει την Κυριακή, προς την πλευρά του Γιάννη Σταθόπουλου.

Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αγίας Παρασκευής ήταν τα ακόλουθα:

Πηγή: xteamnews.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.