ΕΚΤΑΚΤΟ – Ως αντίποινα για την ελεύθερη άποψη ο Δήμαρχος τον «παραίτησε»

.

Γράφει η Λένα Μαρκή

 Με συνοπτικές διαδικασίες φαίνεται ότι εφαρμόζεται (; ) η … Δημοκρατία στην παράταξη του κ. Δημάρχου.

Όποιος μιλάει ελεύθερα και εκφράζει δημόσια την άποψή του και αυτή είναι αντίθετη από εκείνη του κ. Βασίλη Ζορμπά, το πληρώνει ακριβά!

Αυτό συνέβη στον Αντιδήμαρχο Διοίκησης κ. Γιάννη Αργυρό ο οποίος τόλμησε να στηρίξει δημόσια την υποψηφιότητα του Γιάννη Μυλωνάκη. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το aparaskevi-images.gr μας ενημέρωσε ότι, μετά την ανακοίνωσή στήριξης, ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς ζήτησε την παραίτησή του. Ο κ. Αργυρός αρνήθηκε να παραιτηθεί και του δήλωσε ότι αν επιθυμεί να τον παύσει εκείνος.  

Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία στην «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» ? Έτσι υποστηρίζεται η ελευθερία λόγου και σκέψης ?

Τα συμπεράσματα δικά σας …

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.