Συνάντηση ενημέρωσης Ζορμπά – Μυλωνάκη για την ομαλή μετάβαση στη νέα δημοτική Αρχή

.

Συνάντηση με τον απερχόμενο Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά είχε σήμερα, 23/10/23, ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης στο δημαρχιακό Μέγαρο. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για οργανωτικά, οικονομικά και υπηρεσιακά θέματα ώστε να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση την 1η Ιανουαρίου 2024 από την μία δημοτική Αρχή στην άλλη.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή” και νέος Δήμαρχος:

Επισκέφθηκα σήμερα τον απερχόμενο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας για την ομαλή μετάβαση στη νέα δημοτική αρχή, από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Από τον κ. Ζορμπά και τους συνεργάτες του ενημερώθηκα σχετικά με οργανωτικά και οικονομικά ζητήματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενώ συμφωνήσαμε να διατηρήσουμε μια ανοικτή επικοινωνία ώστε η διαδικασία της δημοτικής αλλαγής να μην επηρεάσει τη συνέχεια στη λειτουργία του Δήμου.

Για εμάς, στη δημοτική ομάδα «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», έχει ιδιαίτερη σημασία να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με την υπηρεσιακή και επιχειρησιακή κατάσταση του Δήμου ώστε να εφαρμόσουμε στη συνέχεια, όσο το δυνατόν ταχύτερα, το πρόγραμμα για το οποίο οι συμπολίτες μας μάς εμπιστεύθηκαν στο «τιμόνι» της πόλης για την επόμενη 5ετία”.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.