Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Αγία Παρασκευή η πόλη μας Βασίλης Σάρκουλας: Επίσημα δηλώνω την υποψηφιότητα μου στις εκλογές για την παράταξη...

Βασίλης Σάρκουλας: Επίσημα δηλώνω την υποψηφιότητα μου στις εκλογές για την παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Μετά την απόφαση του επικεφαλής της παράταξής μας «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, να κινήσει τις σχετικές διαδικασίες διαδοχής, θέτω υποψηφιότητα για επικεφαλής της παράταξής μας, την οποία υπηρετώ από το 2010, όταν ξεκίνησα την πορεία μου στην αυτοδιοίκηση.

Στόχος μου είναι, με τη βοήθεια όλων σας, να παραμείνει η παράταξή μας ενωμένη και να εμπλουτιστεί με νέα στελέχη από όλες τις κοινωνικές ομάδες και ηλικίες, ώστε όλοι μαζί δυναμικά να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα και να της ξαναδώσουμε τον ηγετικό ρόλο που της αξίζει.

 Με Εκτίμηση,

Βασίλης Δ. Σάρκουλας

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.